Tur til Lillebæltværftet 1. – 2. juni

Kom med til værftbesøg & sejlads på lillebælt

I FtSF har vi igennem årene været afsted på spændende ture til Karlskrona, Bassholmen, og senest Struer. I år går turen til Middelfart hvor Jens Glindvad vil tage imod os.

Lørdag d. 1. juni tager vi afsted fra Snekkersten/ Espergærde kl. 8:00 Vi kører i private biler og hver bil fordeler selv udgiften mellem de passagerer der kører med.
Ankomst i Middelfart ca. kl. 10:30-11:00 på Det gamle værft, Havnegade 98
Jens Glindvad venter med en kop formiddagskaffe, og vil fortælle historien om værftet. Herefter får vi en rundvisning af Jens.
Frokost og klargøring til sejlads lørdag eftermiddag i 2-3 joller fra værftet

Her håber vi på fantastisk vejr. Jens kender bæltet ud og ind og følger med i en af jollerne. En særlig smuk tur er under den gamle Lillebæltsbro, rundt om Hindsgavl og over mod Fænø.
Skulle vejret være imod os er det muligt at lave måtter med Jørgen Illum som instruktør.
Jens er fuld af ideer, så det bliver ikke kedeligt.

Vi lave aftensmad sammen. Jens kommer med sin grill. Vi spiser, synger og nyder hinandens selskab. Har du en god leg eller sang, musikstykke, så tag det endelig med.
Vi sover primitivt på værftet i bådehuse. Du skal selv medbringe liggeunderlag og sovepose. Tag gerne Trangia med og andet nyttigt udstyr. Husk sejlertøj og redningsvest.

Søndag laver vi morgenmad og synger en lille morgensang.
Om dagen bliver til Sejlads eller måtter afgør vi på dagen. Frokost kan være madpakker eller på værftet. Om eftermiddagen er der mulighed for at gå op til Clay, det gamle keramikmuseum, der ligger meget tæt på værftet.
Sidst på eftermiddagen går turen hjemad.

Vi deles om udgifter til mad og hvad der ellers måtte opstå.

Tilmelding til Mette Brask med sms til 60581138- Gerne hurtigst muligt.