SKOTTERUPSEJLADSEN – FLÜGGER CUP

Årets første kapsejlads, Skotterupsejladsen, indleder sæsonen på bedste vis. Sejladsen planlægges til en søndag sidst i maj eller begyndelsen af juni måned, når klargøringen er overstået. Jollerne samles i Espergærde og der holdes skippermøde kl. 10. Der sejles så om kap ud omkring et par bøjer og ind til stranden ved den historiske Kongevase på Skotterup strand.

Tilnavnet Flügger Cup skyldes, at Flügger Farver i Espergærde sponsorerer den årlige malingsudgift til Flynderupgaard-museets smakkejolle FREM. Flügger har også doneret en lille pokal. Espergærde Smakkelaug og FtSF har aftalt at pokalen kan benyttes til at kaste glans over Skotterupsejladsen, hvor den hvert år gives til kapsejladsens hurtigste jolle.

Frokosten indtages ved Det Gule Palæ, Stejlepladsgruppens hyggelige tilholdssted på stranden i Skotterup. Her er det traditionen, at Skotterup kro serverer skipperlabskovs for sejlerne, som så i fællesskab glæder sig over, at sejlsæsonen er i fuld gang. Skotterupsejladsen begunstiges næsten altid med godt vejr, og under alle omstændigheder er humøret højt.

[clear-line]

Tilbage til SEJLADSER

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *